Nijssen Fourages | Nieuw Vennep | Telefoon 0252 - 674 041 | info@fourages.nl

Over Nijssen Fourages

Bedrijfsfilosofie van Nijssen Fourages
Nijssen Fourages staat met haar medewerkers voor korte lijnen en een no-nonsens aanpak. Ons streven is om met leveranciers en klanten langdurige relaties op te bouwen, waarbij wij kwaliteit verkiezen boven kwantiteit. Integriteit, teamspirit, vakbekwaamheid en veiligheid zijn de vier hoekstenen waarin de normen en waarden van het familiebedrijf zijn vertaald. Al meer dan zeventig jaar klantgericht en steeds innovatief. Een bedrijf waarin het gezegde: ‘een man een man, een woord een woord’ centraal is blijven staan.

nu-nijssen-fourages-collage
Meer foto's van Nijssen Fourages
Wilt u meer foto's bekijken? Bezoek dan www.pv-nijssen.nl.

Nijssen Fourages – Gegroeid door ervaring
In 1938 begon Gerard J. Nijssen in Nieuw-Vennep met de handel in fourages. Na een overlijden op jonge leeftijd is het bedrijf met de hulp van haar vijf zoons onder de naam Handelsonderneming Wed. G.J. Nijssen voortgezet door mevrouw M.G. Nijssen-Baars. Inmiddels is het bedrijf in de handen van de derde generatie uitgebouwd tot een onderneming met circa 70 personeelsleden.

nijssen-fourages-historie-collage-1

Het bedrijf is haar oorspronkelijke activiteit in fourages trouw gebleven. Mede door de overnames in de laatste jaren van de ruwvoer activiteiten van Bertus Hogenhout, Hein Lammers en Gerrit Scherpenzeel is het uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in de Randstad. Met een breed aanbod kwaliteiten hooi, stro, vezels en aanverwante producten is het bedrijf een bekend gezicht bij veel maneges, dierentuinen, bollenkwekers en particuliere eigenaren van paarden.

nijssen-fourages-historie-collage-2

Binnen de overkoepelende Holding zijn de zusterondernemingen Nijssen Recycling Groep en Brantjes Data-Vernietiging actief op het gebied van recycling en de vernietiging van vertrouwelijke gegevens.

Volg Nijssen Fourages op Facebook »