Cavalor Paardenvoer

Product- en prijsinformatie van Cavalor

Cavalor-logoCavalor heeft een ruim assortiment paardenvoer, supplementen, snacks en mixen voor sportpaarden. De Hooifabriek is úw verkooppunt voor diverse producten van Cavalor. We zijn gevestigd in Burgerveen, een plaatsje in de gemeente Haarlemmermeer.

Op deze pagina vindt u ons assortiment Cavalor producten met onze actuele prijzen. Daarnaast vertellen wij u graag meer over het merk Cavalor. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze product specialist, Wout Stokman.

De Hooifabriek is uw adres voor kleine baaltjes hooi, stro en zakgoed. Ons adres: Leimuiderdijk 200, 2154 MN in Burgerveen.


– Cavalor –

Populairste producten

Cavalor
Action Pellet

cavalor-action-pellet-thumb

Cavalor
Fiberforce

cavalor-fiberforce-thumb

Cavalor
Perfomix

cavalor-perfomix-thumb

“Speuren naar de beste kwaliteit voor uw dieren
is waar wij sinds 1938 goed in zijn.”

handtekening-nijssen-fourages


Over Cavalor

cavalor-fiberforce-zak

Cavalor focust zich op de paardensport en paardenvoeding. Ze zijn ervan overtuigd dat paarden die de juiste verzorging en voeding krijgen optimale prestaties kunnen leveren. Het bedrijf is dus met hun productassortiment gericht op het leveren van topprestaties van uw paard.

In de afgelopen 20 jaar heeft Cavalor zich gespecialiseerd op het gebied van paardenvoeding en supplementen voor de paardensport.

Cavalor staat bekend om:

  • Cavalor is leverancier voor paarden uit de hoogste niveaus van de sport.
  • De producten van Cavalor zijn in 50 verschillende landen verkrijgbaar.
  • Voedingsproducten van Cavalor zijn ontwikkeld om de maximale prestaties uit paarden te halen.

Productassortiment Cavalor

Bij de Hooifabriek hebben we de volgende Cavalor producten in het assortiment:

Krachtvoer

  • Action Pellet – Bevat alle benodigde vitaminen en mineralen voor paarden die licht tot gemiddelde arbeid moeten verrichten.
  • Perfomix – Bevat alle benodigde vitaminen en mineralen voor paarden die gemiddeld tot intensief werk moeten verrichten.

Krachtvoer Fokkerij

  • Pro-breed – Zeer geschikt voor merries en ongeboren veulen, zij hebben nood aan extra mineralen en sporenelementen. Pro-breed is verkrijgbaar in een mix en pallet variant.

Aanvullende/speciale voeding

  • FiberForce – Aanvullende voeding dat een evenwichtige damfunctie ondersteund voor uw paard. Zeer geschikt voor paarden met gevoelig spijsverteringskanaal of gevoelig voor stofwisselingsziekte. Het product is laag in zetmeel 5% en suikers 3% en houdt het een lage glucose- en insulinegehalte in stand. Het is daarom veilig voor paarden die gevoelig zijn voor stofwisselingsziekten.

Cavalor voedingsadvies

Wilt u meer inzicht krijgen in de samenstelling de producten van Cavalor? Via de website van Cavalor kunt u een gericht voedingsadvies aanvragen voor uw paard.Cavalor FiberForce is verrijkt met kruiden, pro- en prebiotica en ondersteunt de darmflora en herstart de algehele darmgezondheid. Het zorgt voor versterking van de natuurlijke immuniteit met als gevolg een beter vacht en betere prestaties van paarden.”

Cavalor.nl


Cavalor prijzen en advies

de-hooifabriek-locatie-burgerveen-leimuiderdijk-200
de Hooifabriek in Burgerveen

Bent u nieuwsgierig naar de prijs van een product van Cavalor? Bekijk onze actuele prijslijst met Cavalor paardenvoer. De producten kosten gemiddeld tussen de 10 en 20 euro.

Ons team van de Hooifabriek helpt u graag met uw vragen over ons assortiment. Neem contact op met onze specialist Wout Stokman. Hij vertelt u alles over onze producten, voorraden en prijzen. Wout is te bereiken via onderstaande manieren:

Bel: 06 – 536 687 22
Email: wout@fourages.nl
Whatsapp: Stuur Wout een appje


de-hooifabriek-merken-bar

- Partners van Fourages -

dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort