Loswijze en wagenpark

Mogelijkheden voor laden en lossen op uw locatie

ouderwetse-loswijze-nijssen-fouragesWe beschikken over diverse geavanceerde machines voor het laden en lossen van onze producten op uw locatie. Heeft u op de afleverlocatie geen eigen voorzieningen om te lossen? Dan regelen wij dit voor u. Onze ervaren chauffeurs lossen de goederen geheel zelfstandig op uw gewenste plek.

Met onze multifunctioneel inzetbare machines lossen we kleine en grote partijen op elke locatie, ook op moeilijk bereikbare plekken. Zoals onverharde terreinen of loslocaties met beperkte ruimte. Onze chauffeurs zorgen dat uw terrein netjes wordt achtergelaten na het lossen.

“Wilt u dat wij bij u lossen? Geen enkel probleem.”
– Team Nijssen Fourages

Losmogelijkheden

  • Bandwagen
  • Kooiaap
  • Kraan
  • Shovel
  • Verreiker

loswijze-bandwagen-heftruck

Bandwagen

loswijze-kooiaap

Kooiaap

loswijze-kraan

Kraanwagen

loswijze-shovel

Shovel

loswijze-verreiker

Verreiker

Uitgebreid wagenpark

Nijssen Fourages is een modern en internationaal transportbedrijf. Naast agrarische producten worden ook grondstoffen voor de papierindustrie, landbouwmachines, potgrond, staalproducten en vele overige producten per vrachtwagen vervoerd.

We beschikken over een uitgebreid wagenpark. Het wagenpark is ingericht op het vervoer van buitenprofielmachines tot drie meter. Alle vrachtwagens bevatten een lage vloer waardoor brede en hoge lading vervoerd kan worden. Nijssen Fourages beschikt over de nodige vergunningen om deze vracht door heel Europa te vervoeren.

“We transporteren meer dan alleen hooi en stro.”
– Team Nijssen Fourages

Een aantal vrachtauto’s van Nijssen Fourages beschikken over een laadkraan. Deze laadkraan maakt het mogelijk om te lossen op moeilijk toegankelijke plekken. Het gehele wagenpark van Nijssen Fourages beschikt over professionele uitrustingen en verplichte vergunningen. De vrachtauto’s worden bestuurd door chauffeurs die over de kennis en ervaring beschikken om complexe transporten te kunnen uitvoeren.

nijssen-fourages-laden-zeilwagen

Duurzaamheid en efficiëntie

Wij rijden met een modern wagenpark. De vrachtwagens hebben minimaal een Euro-5 normering maar een gedeelte van ons wagenpark is voorzien van motoren met Euro-6 normering. Door goede planning en maximale beladingsgraad van de vrachtwagens proberen we lege kilometers zoveel mogelijk te beperken. Binnen onze automatisering geven we hier per jaar een score aan en dit stimuleert de organisatie in duurzaamheid. Onze chauffeurs zijn allemaal in het bezit van Code 95. Dit is een nascholingstraject om beroepschauffeurs vakbekwaam te maken en te houden. Belangrijke onderdelen van richtlijn code 95 zijn:

  • Het Nieuwe Rijden (HNR)
  • Bewustwording brandstofverbruik
  • Veiligheid in het verkeer

wagenpark-voorwagen-thumb

Voorwagen

wagenpark-combinatie-thumb

Combinatie

wagenpark-buitenland-vrachtwagens-thumb

Buitenland auto’s

wagenpark-mestvrachtwagens

Mestwagen

wagenpark-zeilenwagen

Zeilencombi

Onderhoud in onze werkplaats

Onze monteurs zorgen ervoor dat ons materieel in topconditie is en blijft. Hierdoor heeft u de zekerheid dat we snel en veilig uw bestelling kunnen leveren. In onze werkplaats maken de monteurs gebruik van de modernste middelen om onze machines en vrachtwagens te keuren, te onderhouden en te repareren.

“We zorgen dat ons materiaal altijd in topconditie is.”
– Team Nijssen Fourages

wagenpark-onderhoud-werkplaats-nijssen-fourages

Terug naar klantenservice

Vraag naar de mogelijkheden

Bel: 0252 – 674 041
Email: info@fourages.nl

- Partners van Fourages -

dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort