Zakelijk en particulier

Bestel als bedrijf of als particulier bij Nijssen

zakelijk-en-particulier-nieuw-vennep-1960We leveren onze producten en diensten aan zowel bedrijven en particulieren in Nederland, België en Frankrijk. We leveren bijvoorbeeld aan maneges, pensionstallen, veehouderijen, dierentuinen en bollenkwekers. Maar we komen ook langs bij particulieren met een paard of pony aan huis om een pallet vlas te leveren of om de mest op te halen.

“We leveren producten voor paarden, koeien, geiten, varkens en pluimvee.”
– Team Nijssen Fourages

Voordelen van Nijssen Fourages:

  • Ruim assortiment met mooie producten
  • Snelle levering en op maat geleverd
  • Concurrerende prijzen
  • We denken met u mee

Voor bedrijven

Op Fourages.nl vraagt u eenvoudig de prijs op per product of dienst. Deze informatieaanvraag wordt na ontvangst behandeld door het team van Nijssen Fourages. Er zal dan spoedig contact met u opgenomen worden, waarna de bestelling daadwerkelijk geplaatst kan worden.

gmp-+-logoNijssen Fourages kan elke bestelling voor uw bedrijf realiseren. Wij leveren vanaf een minimaal aantal per product. Dit komt overeen met een enkele vrachtwagen. Het kan voorkomen dat er op Fourages.nl uw gewenste product of dienst niet bij staat. We tonen online alleen de meest gevraagde producten en diensten. Neem daarom toch contact met ons op om samen tot een oplossing te komen.

GMP+ levering

Op aanvraag kunnen we bepaalde producten onder GMP+ richtlijnen leveren. Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk onze pagina met certificaten.

nijssen-fourages-wagenpark-mestcontainers-balen-houtkrullen

Voor particulieren

We zijn particulieren zo goed mogelijk van dienst. Maar voor kleinere bestelling hebben we helaas geen landelijke dekking. Dit geldt ook voor de verhuur en afvoer van paardenmest. Neem contact met ons op of we uw gewenste product en hoeveelheid kunnen leveren.
U heeft altijd de mogelijkheid om op eigen gelegenheid producten bij ons af te halen. Bijvoorbeeld met uw auto met aanhangwagen. We beschikken over eigen weegbrug zodat we op de cent nauwkeurig de prijs kunnen berekenen.

Terug naar klantenservice


Vraag naar de mogelijkheden

Bel: 0252 – 674 041
Email: info@fourages.nl

- Partners van Fourages -

dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort