Hartog Paardenvoer

Product- en prijsinformatie van Hartog

hartog-paardenvoer-logoHartog is sinds 1950 een producent van ruwvoer met als hoofdbestand Luzerne. De Hooifabriek is úw verkooppunt voor diverse producten van Hartog. We zijn gevestigd in Burgerveen, een plaatsje in de gemeente Haarlemmermeer

Op deze pagina vindt u ons assortiment Hartog producten met onze actuele prijzen. Daarnaast vertellen wij u graag meer over het merk Hartog. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze productspecialist, Wout Stokman.

De Hooifabriek is uw adres voor kleine baaltjes hooi, stro en zakgoed. Ons adres: Leimuiderdijk 200, 2154 MN in Burgerveen.


– Hartog –

Populairste producten

Hartog
Digest

hartog-lucerne-mix-digest-thumb

Hartog
Gras-mix

hartog-gras-mix-thumb

Hartog
Grasbrok

hartog-lucerne-mix-thumb

“Speuren naar de beste kwaliteit voor uw dieren
is waar wij sinds 1938 goed in zijn.”

handtekening-nijssen-fourages


Over Hartog

hartog-lucerne-mix-zakgoedHartog is in 1950 opgericht als grasdrogerij. Hartog heeft zich sinds 1950 verder gespecialiseerd in het produceren van ruwvoer voor paarden.

Volgens Hartog is het belangrijkste voer het ruwvoer dat paarden gedurende dag eten. Door middel van het drogen gras en luzerne op hoge kwaliteit krijgt uw paard met Hartog goed ruwvoer. Naast het produceren van ruwvoer heeft Hartog ook een divers assortiment aan krachtvoer ontwikkelt om zo het optimale niveau van mineralen en vitaminen aan te vullen voor het paard.

Hartog staat bekend om:

  • Een productassortiment gebaseerd op natuurlijke grondstoffen met als hoofdingrediënt Luzerne.
  • Sinds 1950 is de productie en droging van groenvoeders in eigen beheer van Hartog.
  • Leverancier van ruwvoer in Europa en het Midden-Oosten.

Productassortiment Hartog

Bij de Hooifabriek hebben we de volgende Hartog producten in het assortiment:

Ruwvoer

  • Digest – Een graan en melassevrije ruwvoermix die de maag- en darmgezondheid van het paard optimaliseert.
  • Gras-Mix – Gras-mix is een smakelijke en gezonde ruwvoer melange die kan dienen als vervanger van Hooi of kuilgras.
  • Luzernemix – Hoge voorziening van vezelrijk ruwvoer. Het suiker- en zetmeelgehalte in Lucerne-mix is uitermate laag waardoor de ruwvoermix geschikt is voor alle paarden of pony’s.

Ruwvoer voor senioren

  • Complete care senior – Uitermate geschikt voor senioren, paarden met verminderd kauwvermogen en revaliderende paarden.

Krachtvoer

  • Grasbrok – Rijk aan vitaminen, mineralen en spoorelementen. Zeer geschikt voor paarden die regelmatig arbeid moeten verrichten om hen energielevel op peil te brengen.

Hartog voedingsadvies

Wilt u meer inzicht krijgen in de samenstelling de producten van Hartog? Via de website van Hartog kunt u een gericht voedingsadvies aanvragen voor uw paard.De producten van Hartog zijn voorzien van een hoog gehalte aan Luzerne. Luzerne is voorzien van veel eiwitten, deze eiwitten zijn nodig om een goede spiermassa te creëren voor uw paard. Tevens zorgt Luzerne ervoor dat paarden langer kauwen op de producten. Dit zorgt ervoor dat uw paard geleidelijk geconcentreerde hoeveelheden voer binnen krijgt.”

Wout Stokman


Hartog prijzen en advies

de-hooifabriek-locatie-burgerveen-leimuiderdijk-200
de Hooifabriek in Burgerveen

Bent u nieuwsgierig naar de prijs van een product van Hartog? Bekijk onze actuele prijslijst met Hartog paardenvoer. De producten kosten gemiddeld tussen de 13 en 17 euro.

Ons team van de Hooifabriek helpt u graag met uw vragen over ons assortiment. Neem contact op met onze specialist Wout Stokman. Hij vertelt u alles over onze producten, voorraden en prijzen. Wout is te bereiken via onderstaande manieren:

Bel: 06 – 536 687 22
Email: wout@fourages.nl
Whatsapp: Stuur Wout een appje


de-hooifabriek-merken-bar

- Partners van Fourages -

dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort