Mestcontainer huren

Efficiënte oplossing voor de opslag en afvoer van uw paardenmest

mestcontainer-labelHeeft u paarden aan huis of bent u eigenaar van een pensionstal of manege? Dan heeft u een goede oplossing voor de mest nodig. Een mestcontainer is de perfecte oplossing voor het opslaan van paardenmest.

Bij Nijssen Fourages huurt u een mestcontainer in combinatie met mestafvoer op maat. Wij voeren diverse soorten paardenmest af zoals stromest, vlasmest, krullenmest of andere organische strooisels.

“Voor elke hoeveelheid mest hebben wij een passende mestcontainer te huur.”
– Team Nijssen Fourages

  • Mestopslag en mestafvoer goed geregeld.
  • Geen borg- en plaatsingskosten in combinatie met mestafvoer.
  • We halen de mest op wanneer u dat wilt.
  • Geschikt voor hobbymatige en bedrijfsmatige mest.
  • Mestcontainers zijn verplaatsbaar.


Kies de juiste mestcontainer

Bij Nijssen huurt u altijd een special ontwikkelde container die geschikt is voor mestopslag. Dat betekent dat de bak voldoet aan de wettelijke eisen en aan de specifieke eisen van u als paardenhouder.

Onze mestcontainers zijn vloeistofdicht zodat schadelijke stoffen niet weglekken in de grond. Hierdoor wordt de bodem niet verontreinigd met fosfaat en stikstof uit de paardenmest. Handige eigenschappen van de mestcontainer is dat u eenvoudig met een kruiwagen de container kan inrijden om de mest te kiepen.

We hebben ook overkapte containers die u naar wens kunt afsluiten om regeninval en eventuele stankoverlast te voorkomen. Voor kleinere hoeveelheden hebben we een mestcontainer op wielen, ideaal voor een paard aan huis.

Wat kost een mestcontainer huren?

De prijzen voor het huren van een mestcontainer hangen af van diverse factoren. Zoals het formaat en de uitvoering van de mestcontainer. U kunt een mestbak alleen huren in combinatie met mestafvoer. Daarbij is de plaatsing (het transport) van de container gratis.

U huurt een mestcontainer minimaal voor een jaar. Er geldt geen maximaal huurtermijn en wij berekenen geen borg. Huurcontainers worden over het algemeen geplaatst in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland en de onderste Flevopolder dit in verband met mestafvoer. Neem contact op met Nijssen Fourages voor de actuele huur- en koopprijzen van de mestcontainers. De huurprijzen van de mestbakken zijn exclusief mestafvoer deze is o.b.v. lediging.

Huurprijs: Op aanvraag (bekijk mestcontainers)
Huurcontract: Minimaal 1 jaar
Plaatsingskosten: Niet in combinatie met mestafvoer
Levertermijn: 2 tot 6 weken
Garantie: Prijs is inclusief onderhoud en garantie

Wanneer wordt de mestcontainer geplaatst?

Als u een geschikte mestcontainer heeft uitgekozen wordt de container binnen vijf tot acht weken bij u geplaatst. Samen met onze planner wordt een doordeweekse dag ingepland om de container bij u te leveren. Onze chauffeur Stacey, Mark, Bas, Angelo of Nicky komt de mestbak bij u plaatsen. Het is belangrijk dat uw terrein goed bereikbaar is voor onze vrachtwagen.

mest-afvoeren-vrachtwagen-thumb
Dit is de mestwagen die uw mestcontainer komt plaatsen en ledigen

Huur een mestcontainer inclusief mestafvoer

U huurt een mestbak bij Nijssen Fourages in combinatie met mestafvoer. Naast leverancier van kwaliteitsvolle mestcontainers zijn wij ook een gecertificeerd mesttransporteur. We voeren zowel de mest af van hobbymatige- en bedrijfsmatige paardenhouders. Voor bedrijfsmatige mest verstrekken wij u de nodige officiële documentatie voor uw mestadministratie.

Tip: Handige video’s over mestcontainers en mestafvoer

Voor bedrijfsmatige paardenhouders verzorgen wij bemonstering en alle documentatie voor de mestadministratie.

U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak uw mestcontainer wordt geleegd. Is uw mestcontainer bijna vol, dan neemt u contact met ons op om de mestbak te legen. Dat noemen we mestafvoer op afroep. U kunt ook de mestcontainer op vaste afgesproken momenten laten legen, als u dat makkelijker vindt.

Onze chauffeur komt met de mestwagen langs om de mest uit de container te kranen. De mestcontainer blijft dus staan en wordt niet omgewisseld. Dit geldt ook voor de kleine verrijdbare container. De mest kunt u op vaste momenten en op afroep laten ophalen. Binnen een week is de mest bij u afgevoerd.

paardenmest-ophalen-mestwagen-kraan

Interesse in een mestcontainer?

Voor specifieke vragen over de huur van een mestcontainer en de afvoer van de mest kunt u contact opnemen met Wout Stokman. Wout is de mestspecialist bij Nijssen Fourages.

Iedere dag gaat hij op pad om onze mestklanten te bezoeken. Wout is te bereiken op telefoonnummer 06 – 543 960 82. Of neem contact op met ons team in Burgerveen.

Bel: 0252 – 674 041
Email: info@fourages.nl


Alle-Mestcontainer-uitvoeringen-Fourages


- Partners van Fourages -

dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort