Mestcontainer kopen

Onze containers zijn speciaal ontwikkeld voor paardenhouders

mestcontainer-labelVoor elke paardenhouder hebben wij een geschikte mestcontainer te koop. Of u nu een paard aan huis heeft of een grote pensionstal. Alle mestbakken zijn speciaal ontworpen voor de opslag van mest.

De stevige stalen constructie van de mestcontainers zijn bestand tegen de natuurlijke elementen en zware kruiwagens vol paardenmest.

“Elke paardenhouder heeft een goede en betrouwbare mestopslag nodig.”
– Team Nijssen Fourages

  • Mestopslag en mestafvoer goed geregeld.
  • Geen borg- en plaatsingskosten in combinatie met mestafvoer.
  • Stevige mestcontainers op maat geleverd.
  • Geschikt voor hobbymatige en bedrijfsmatige mest.
  • We plaatsen mestcontainers in heel Nederland.


Kies uw mestcontainer

Bij Nijssen Fourages kiest u uit een ruim aanbod van verschillende mestcontainers. Voor elk budget en elke wens bieden wij een geschikte mestbak.

De mini mestcontainer op wielen is vooral populair bij particuliere paardenhouders die thuis een of twee paarden houden. De overkapte mestbakken zijn ideaal als u meerdere paarden houdt en de mest netjes uit het zicht wilt hebben.

In totaal hebben we vier soorten uitvoeringen die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten. Heeft u specifieke wensen? Dan kunnen wij ook een mestcontainer op maat laten bouwen voor u.

vrachtwagen-mestcontainers-verkoop

Wat kost een mestcontainer?

De prijs van een nieuwe mestcontainer hangt af van uw wensen. We vragen u dan ook vriendelijk om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen van de mestcontainer die voldoet aan uw wensen. De kosten van de mestcontainer hangen ook af of u de mestbak aanschaft in combinatie met mestafvoer, we berekenen dan namelijk geen plaatsingskosten.

Koopprijs: Op aanvraag (bekijk mestcontainers)
Plaatsingskosten: Niet in combinatie met mestafvoer
Levertermijn: 2 tot 6 weken
Garantie: 1 jaar garantie
Tip: Handige video’s over mestcontainers en mestafvoer

Koop een mestcontainer inclusief mestafvoer

Wat te doen bij een volle mestcontainer? Nijssen Fourages verzorgt voor hobbyisten en bedrijfsmatige paardenhouders ook de afvoer van diverse soorten mest. Zoals paardenmest op basis van stro, vlas en houtkrullen.

U laat de container legen wanneer u dat wilt, dat kan dus volledig op afroep. U bent dus niet gebonden aan vaste ledigingsfrequenties. De rolcontainer voor paardenmest koopt u altijd in combinatie met mestafvoer, omdat wij deze mestbak op een speciale manier legen.

Voor bedrijfsmatige paardenhouders verzorgen wij bemonstering en alle documentatie voor de mestadministratie.

mest-afvoeren-vrachtwagen-thumb
Foto: Dit is onze mestwagen die de mest ophaalt.

Geplaatst in heel Nederland

De huur van een mestcontainer kan in een beperkte regio, vanwege de mestafvoer. Maar als u een mestcontainer koopt kunnen we deze in heel Nederland plaatsen. Let er wel op dat we niet de mestafvoer kunnen verzorgen in heel Nederland. U kunt ook uw paardenmest container ook bij ons ophalen in Burgerveen, hiermee bespaart u op de transportkosten.

paardenmest-ophalen-mestvrachtwagen-kraan

Interesse in een mestcontainer?

Voor specifieke vragen over de aanschaf van een mestcontainer en de afvoer van de mest kunt u contact opnemen met Wout Stokman Sr. Wout is de mestspecialist bij Nijssen Fourages.

Iedere dag gaat hij op pad om onze mestklanten te bezoeken. Wout is te bereiken op telefoonnummer 06 – 543 960 82. Of neem contact op met ons team in Burgerveen.

Bel: 0252 – 674 041
Email: info@fourages.nl


Alle-Mestcontainer-uitvoeringen-Fourages


- Partners van Fourages -

dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort