Pavo Paardenvoer

Product- en prijsinformatie van Pavo

pavo-feeding-excellence-logoPavo biedt het beste voor uw paard en staat voor de gezondheid van uw dier, ongeacht de leeftijd. Zo heeft Pavo een ruim assortiment aan paardenvoer voor senioren paarden en paarden die het voer moeilijk kunnen verteren. De Hooifabriek is úw verkooppunt voor diverse producten van Pavo. We zijn gevestigd in Burgerveen, een plaatsje in de gemeente Haarlemmermeer.

Op deze pagina vindt u ons assortiment Pavo producten met onze actuele prijzen. Daarnaast vertellen wij u graag meer over het merk Pavo. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze productspecialist, Wout Stokman.

De Hooifabriek is uw adres voor kleine baaltjes hooi, stro en zakgoed. Ons adres: Leimuiderdijk 200, 2154 MN in Burgerveen.


– Pavo –

Populairste producten

Pavo
Nature’s Best

Pavo-Nature's-Best-thumb

Pavo
FibreBeet

Pavo-FibreBeet-thumb

Pavo
18Plus

Pavo-18Plus-thumb

“Speuren naar de beste kwaliteit voor uw dieren
is waar wij sinds 1938 goed in zijn.”

handtekening-nijssen-fourages


Over Pavo

pavo-paardenvoer-zakgoedPavo is opgericht in 1968 en is gespecialiseerd in het produceren van specialistische paardenvoeding. Het bedrijf is erg betrokken bij de gezondheid van het paard en doet hier ook veel onderzoek naar. Zo bieden zij een assortiment aan op basis van de afgestelde behoeftes van uw paard.

Wanneer uw paard boven de 18 jaar is zal de spijsvertering minder efficiënt worden. Voedingstoffen worden dan moeilijker verteerd en opgenomen. Indien dit het geval is dan kan er het zogenoemde cushing ontstaan bij uw paard. Op lange termijn zal dit zich uitten in een typisch krullerig vacht dat slecht verhaard.

Met de producten van Pavo kunt u ervoor zorgen dat uw paard gezonde voeding blijft krijgen en ook als uw paard op leeftijd komt. – Wout Stokman.

Pavo staat bekend om:

 • Sinds 1968 producent van specialistische paardenvoeding.
 • Pavo heeft een gespecialiseerde mueslifabriek in eigen beheer waar geen andere voeders worden geproduceerd.
 • Leverancier van paardenvoer in 50 verschillende landen.

Productassortiment Pavo

Bij de Hooifabriek hebben we de volgende Pavo producten in het assortiment:

Ruwvoer

 • Speedibeet – Hoogwaardig ruwvoer dat de darmgezondheid ondersteunt.

Krachtvoer

 • Cerevit – Geschikt voor alle type paarden en pony’s die lichte arbeid verrichten.
 • Nature’s Best – Zeer geschikt voor recreatie- en sportpaarden die lichte arbeid verrichten.
 • Fibrebeet – Rijk aan vitamine en mineralen. Zeer geschikt voor paarden en pony’s met een conditie achterstand.

Krachtvoer Senior

 • Pavo 18 Plus – Zeer geschikt voor seniorenpaarden van 18+, magere paarden en paarden met een conditieachterstand
 • Slobber Mash – Goed geschikt voor senioren en herstellende paarden.

Mineraalvoer

 • Care4Life – Aanvullende voeding om uw paard te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen en daarmee ondersteunen bij de gezondheid.

Veulenvoeding

 • Podo Lac – Pavo Podo Lac bevat alle belangrijke voedingsstoffen voor het ongeboren veulen en voert u vanaf de laatste drie maanden van de dracht tot en met de zoogperiode.
 • Podo Grow – Pavo Podo Grow is het voer voor de ontwikkeling van uw gespeende veulen tot het derde levensjaar.

Pavo voedingsadvies

Wilt u meer inzicht krijgen in de samenstelling de producten van Pavo? Via de website van Pavo kunt u een gericht voedingsadvies aanvragen voor uw paard.Pavo FibreBeet is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met een conditieachterstand. Het is een zorgvuldig samengestelde combinatie van SpeediBeet (bietenpulpvlokken), luzerne en zeer goed verteerbare vezels uit sojahullen met een vleugje Foenegriek voor de smakelijkheid. De kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit luzerne maakt FibreBeet de ideale ruwvoeraanvulling voor magere, schrale (sport)paarden om weer perfect in conditie te komen. “

Pavo.nl


Pavo prijzen en advies

de-hooifabriek-locatie-burgerveen-leimuiderdijk-200
de Hooifabriek in Burgerveen

Bent u nieuwsgierig naar de prijs van een product? De Hooifabriek geeft alle producten van Pavo overzichtelijk weer in de algemene Prijslijst. De producten van Pavo kosten gemiddeld tussen de 10 en 20 euro.

Ons team van de Hooifabriek helpt u graag met uw vragen over ons assortiment. Neem contact op met onze specialist Wout Stokman. Hij vertelt u alles over onze producten, voorraden en prijzen. Wout is te bereiken via onderstaande manieren:

Bel: 06 – 536 687 22
Email: wout@fourages.nl
Whatsapp: Stuur Wout een appje


de-hooifabriek-merken-bar

- Partners van Fourages -

dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort