Vente Paardenvoer

Product- en prijsinformatie van Vente

vente-paardenvoeding-logoVente Paardenvoeding is een familiebedrijf met breed assortiment ruw- en krachtvoer voor ieder paard, zoals brokken, muesli’s, ruwvoer en supplementen. De Hooifabriek is úw verkooppunt voor diverse producten van Vente. We zijn gevestigd in Burgerveen, een plaatsje in de gemeente Haarlemmermeer.

Op deze pagina vindt u ons assortiment Vente Paardenvoeding producten met onze actuele prijzen. Daarnaast vertellen wij u graag meer over het merk Vente. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze product specialist, Wout Stokman.

De Hooifabriek is uw adres voor kleine baaltjes hooi, stro en zakgoed. Ons adres: Leimuiderdijk 200, 2154 MN in Burgerveen.


– Vente –

Populairste producten

Vente
Optisport XF70

vente-paardenvoeding-Paardenbrok-Optisport-XF70-thumb

Vente
SeniorFit

vente-paardenvoeding-seniorfit-thumb

Vente
Granenmix Plus

vente-paardenvoeding-granenmix-plus-thumb

“Speuren naar de beste kwaliteit voor uw dieren
is waar wij sinds 1938 goed in zijn.”

handtekening-nijssen-fourages


Over Vente

vente-paardenvoeding-paardenbrok-zakgoedVente is een familiebedrijf die zich heeft gespecialiseerd in het produceren van paardenvoeding en verzorging voor paarden en pony’s. Het bedrijf bestaat al sinds 1878 en heeft zich altijd ingezet op innovatie. Hiermee wordt bedoeld dat Vente altijd naar hoge kwaliteit streeft en alleen hoogwaardige paardenvoeding producten produceert. Op deze manier krijgt uw paard de essentiële vitamine en minerale nodig om gezond te blijven.

Vente staat bekend om:

  • Sinds 1878 gespecialiseerd op de productie van paardenvoer.
  • Totale verzorging voor paarden, naast voer ook cosmetische producten.
  • Door middel van de Vente Scan helpt het bedrijf maneges het maximale rendement uit voeding en strooisels te halen.

Productassortiment Vente

Bij de Hooifabriek hebben we de volgende Vente producten in het assortiment:

Krachtvoer

  • Optisport XF70 – Een brok dat uitermate geschikt is om uw recreatie- of  sportpaard extra energie te geven. Zeer geschikt voor paarden die gematigde arbeid verrichten.
  • Granenmix Plus – Een energierijke mengeling,  zeer geschikt is voor paarden die hoge prestaties moeten leveren op iets minder voer.

Aanvullende Voeding

  • Senior Fit – Alle benodigde mineralen en vitaminen die nodig zijn voor het wel zijn voor een seniorpaard.
  • Bietenpulp – Een hoge voedingswaarde en zeer geschikt om een paard bij te voeren of voor paarden die een slechte kwaliteit hooi of kuilgras krijgen.
  • Paardenlikemmer – Een bijzonder hoog gehalte aan mineralen, sporenelementen en vitaminen. Zeer geschikt voor paarden en pony’s tijdens weidegang, voor sobere rassen, opfokpaarden, of paarden die op rust staan of revalideren.

Vente voedingsadvies

Wilt u meer inzicht krijgen in de samenstelling de producten van Vente? Via de website van Vente kunt u een gericht voedingsadvies aanvragen voor uw paard.De Producten van Vente zijn ideaal voor senioren paarden of paarden met een minder gebit. De producten zijn makkelijk te verteren en zijn goed voorzien van de benodigde mineralen en vitaminen.”

Wout Stokman


Vente prijzen en advies

de-hooifabriek-locatie-burgerveen-leimuiderdijk-200
de Hooifabriek in Burgerveen

Bent u nieuwsgierig naar de prijs van een product van Vente? Bekijk onze actuele prijslijst met Vente paardenvoer. De producten kosten gemiddeld tussen de 10 en 30 euro.

Ons team van de Hooifabriek helpt u graag met uw vragen over ons assortiment. Neem contact op met onze specialist Wout Stokman. Hij vertelt u alles over onze producten, voorraden en prijzen. Wout is te bereiken via onderstaande manieren:

Bel: 06 – 536 687 22
Email: wout@fourages.nl
Whatsapp: Stuur Wout een appje


de-hooifabriek-merken-bar

- Partners van Fourages -

dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort