Vitalbix Paardenvoer

Product- en prijsinformatie van Vitalbix

vitalbix-paardenvoeding-logoVitalbix Paardenvoeding heeft het optimale krachtvoer voorzien van alle benodigde mineralen en vitaminen in één brok. De verschillende soorten krachtvoeren van Vitalbix zijn samengesteld om de optimale hoeveelheid mineralen en vitamine te leveren voor elk paard. De Hooifabriek is úw verkooppunt voor diverse producten van Vitalbix. We zijn gevestigd in Burgerveen, een plaatsje in de gemeente Haarlemmermeer.

Op deze pagina vindt u ons assortiment Vitalbix producten met onze actuele prijzen. Daarnaast vertellen wij u graag meer over het merk Vitalbix. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze product specialist, Wout Stokman.

De Hooifabriek is uw adres voor kleine baaltjes hooi, stro en zakgoed. Ons adres: Leimuiderdijk 200, 2154 MN in Burgerveen.


– Vitalbix –

Populairste producten

Vitalbix
Nutrimash

Vitalbix-NutriMash-thumb

Vitalbix
Daily Complete

Vitalbix-Daily-Complete-thumb

Vitalbix
Breed & Grow

Vitalbix-Breed-Grow-thumb

“Speuren naar de beste kwaliteit voor uw dieren
is waar wij sinds 1938 goed in zijn.”

handtekening-nijssen-fourages


Over Vitalbix

vitalbix-paardenvoer-zakgoedVitalbix is een merknaam van Feral Horse Care B.V. Het bedrijf richt zich op het welzijn van paarden. Uit bevindingen van het bedrijf is gebleken dat veel paardeneigenaren door het grote aanbod van krachtvoer aanbieders door de bomen het bos niet meer zagen. Mede hierdoor heeft Feral Horse Care B.V. het merk Vitalbix opgericht.

Vitalbix is gericht op het produceren van krachtvoer om uw paard te voorzien van de aanvullende mineralen en vitamine. De paardenvoeding is rijk aan vezels, laag in zetmeel en suiker en optimaal verteerbaar. Daarnaast is Vitalbix Paardenvoeding vrij van (hele) granen, melasse (suikers) en soja. De producten zijn zowel geschikt voor recreatiepaarden en paarden die moeten presteren op topniveau.

Vitalbix staat bekend om:

  • Alle noodzakelijke vitaminen en mineralen verwerkt voor elk type paard verwerkt in één brok.
  • Vitalbix Paardenvoeding is geconcentreerde voeding met een hoog aandeel vitaminen & mineralen. Hierdoor kun je er aanzienlijk minder van voeren dan van reguliere paardenvoeding.
  • Naast voeding is het bedrijf ook gespecialiseerd op de productie van zorg en welzijn in de vorm van farmaceutische producten.

Productassortiment Vitalbix

Bij de Hooifabriek hebben we de volgende Vitalbix producten in het assortiment:

Krachtvoer

  • Vitalbix Daily Complete – Zeer geschikt voor paarden met overgewicht en paarden die behoefte hebben aan een rantsoen met een laag zetmeel- en suikergehalte.
  • Active+ – Zeer geschikt voor recreatie- en sportpaarden van lichte tot zware inspanning.

Krachtvoer Fokkerij

  • Breed & Grow – Zeer geschikt voor drachtige merries, veulens, jonge paarden (t/m 3 jaar) en dekhengsten.

Aanvullende maaltijd/ slobber

  • Nutrimash – Vitalbix NutriMash is een waardevolle aanvulling voor sportpaarden, paarden die wat extra’s kunnen gebruiken en oudere paarden.

Aanvullende mineralen en vitamine

  • Lijnzaadolie – Rijk aan omega-3 vetzuren. Zeer geschikt voor paarden die wat extra’s kunnen gebruiken, zoals tijdens het verharen, bij zomereczeem een verminderde weerstand en bij oudere paarden.
  • Pure Lucerne+ – Bevat aminozuren en zijn essentieel voor vele processen in het lichaam en zijn onder andere belangrijk voor de opbouw en het behoud van spiermassa, een goede weerstand, een gezonde huid en sterke hoeven.

Cavalor voedingsadvies

Wilt u meer inzicht krijgen in de samenstelling de producten van Vitalbix? Via de website van Vitalbix kunt u een gericht voedingsadvies aanvragen voor uw paard.Vitalbix Daily Complete is een geconcentreerde brok waar je niet van veel nodig hebt op dagelijkse basis omdat alle vitamine en mineralen erin zijn verwekt die uw paard nodig heeft.”

Vitalbix.com


Vitalbix prijzen en advies

de-hooifabriek-locatie-burgerveen-leimuiderdijk-200
de Hooifabriek in Burgerveen

Bent u nieuwsgierig naar de prijs van een product van Vitalbix? Bekijk onze actuele prijslijst met Vitalbix paardenvoer. De producten kosten gemiddeld tussen de 15 en 30 euro.

Ons team van de Hooifabriek helpt u graag met uw vragen over ons assortiment. Neem contact op met onze specialist Wout Stokman. Hij vertelt u alles over onze producten, voorraden en prijzen. Wout is te bereiken via onderstaande manieren:

Bel: 06 – 536 687 22
Email: wout@fourages.nl
Whatsapp: Stuur Wout een appje


de-hooifabriek-merken-bar

- Partners van Fourages -

dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort