Hoeveel kleine pakjes hooi zitten er in een grote hooibaal?

hoeveel-kleine-pakjes-hooi-in-grote-hooibaal-header

Gemiddeld gaan er 20-25 kleine baaltjes hooi in een rechthoekige grote hooibaal. Het exacte aantal hangt af van het formaat van de baal, dat kan per leverancier verschillen.

Hoe zwaar en hoe groot is een kleine hooibaal?

Een klein pakje hooi heeft een gewicht van ongeveer 25 kilogram en afmetingen van ongeveer 45 x 40 x 100 centimeter. Het zijn handzame hooibaaltjes die eenvoudig te stapelen zijn en mee te nemen naar de paardenstal.

Een enkele vrachtwagen met kleine hooibalen bevat ongeveer 300 pakjes hooi. Een dubbele wagen kan wel 720 kleine balen hooi vervoeren.

kleine-pakjes-hooi-stapelen

Hoe zwaar en hoe groot is een grote hooibaal

Kiest u voor grote hooibalen? Reken dan op een gewicht van tussen de 450 en 550 kilogram en een afmeting van zo’n 90 x 120 x 240 cm. Deze balen kunnen alleen verplaatst worden met een machine.

Een enkele vrachtwagen met grote hooibalen bevat ongeveer 22 grote balen hooi. Een dubbele wagen kan wel zo’n 52 grote strobalen vervoeren.

voorwagen-enkele-wagen-hooibalen-nijssen-fourages

Interesse in hooibalen?

Wilt u graag kleine of grote hooibalen bestellen? Of heeft u vragen over de voedingswaarden van het hooi? Neem dan contact op met de specialisten van Nijssen Fourages.


1 thought on “Hoeveel kleine pakjes hooi zitten er in een grote hooibaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

- Partners van Fourages -

dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort
dierenpark amersfoort